Egasoftware is een ervaren bedrijf dat zowel software op maat verzorgd, als websites ontwikkeld.

Iphone applicatie ontwikkeling

Ga mee met de nieuwste ontwikkelingen.

De smartphone is niet meer weg te denken als communicatiemiddel. Inmiddels zijn er zelfs vier keer zo veel smartphones als computers!

Steeds meer bedrijven ontdekken dan ook de toegevoegde waarde van mobiele applicaties voor het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het promoten van hun activiteiten. Een draadloze wereld waarin nieuwe media gekoppeld is, wordt realiteit. De mobiele technologie is een unieke mogelijkheid voor bedrijven om medewerkers en relaties nog beter te bedienen. De gegevens uit een Customer Relations Management systeem mobiel beschikbaar maken voor medewerkers of verkopen stimuleren door de inzet van mobiele technologie? Nog even snel de laatste informatie raadplegen voordat je bij een potentiële klant naar binnen stapt? Egasoftware heeft zich gespecialiseerd in het toevoegen van waarde aan bedrijven door de inzet van mobiele technologie.

Egasoftware ontwikkelt mobiele applicaties voor alle smartphones. Wij zetten uw wensen en doelstellingen om in een functioneel ontwerp, werken deze uit in een App storyboard (met het oog op intuïtief gebruik) en programmeren de software. Wij bouwen voornamelijk mobiele applicaties voor de iPhone/iPad, Android smartphones/Tablet PC’s maar kunnen desgewenst de applicaties ook beschikbaar maken voor BlackBerry, Windows Mobile en Symbian / J2ME.

« TerugMail ons voor de mogelijkheden »

iphone software windowsmobile applicatie ontwikkeling Iphone applicatie ontwikkeling android applicatie ontwikkeling